24 Temmuz 2015 Cuma

Çift Kişilik Dantelli Pike Takımı

Bebek bebek dedik kendimizi unuttuk. Madem yatak grubuna bebek takımlarımızla giriş yaptık, kendimizi de ihmal etmeyelim. Bu düşünceden yola çıkarak atölyenin en taze ürünü dantelli pike takımımızı takdim ediyorumm :)


Bunaltan yaz sıcaklarında %100 pamuktan üretilmiş, sizi serinletecek yumuşacık dokusuyla kendisine sarılmalara doyamayabilirsiniz benden söylemesi. 


Detaylara geçecek olursak yastık, çarşaf ve pike kenarlarına rengini veren pudra rengi pamuk saten kullanıldı. Biliyorsunuz bu kumaş nevresimde favorim. Onun verdiği pürüzsüz his ve tok duruş hiçbir kumaşta yok. Pike için de yine %100 pamuktan, terletmeyen mini baklava desenli krem rengi bir kumaş seçtim.


Etek uçlarında devam eden pembe kumaşın ortalarına geçilen nervürler zarafeti arttırıyor.


Süssüz olur mu peki? Tabii ki olmaz. Dilimli Fransız dantelden sırt sırta verilmiş bir desen oluşturup uyguladık dekor yastıklara.


Bu kısım ise baş ucuna geçilen bant, tek sıra dantelle tamamlandı.


Reklamlarda derler ya "evlenenler evini yenileyenler, bu fırsat kaçmaz" diye gerçekten bu deyime konu olanları buraya alalım şimdi :) Hepimizin elinde bulunması gereken bir takım. Dantel, kumaş ve pike renkleriyle oynamalar yapabiliyoruz. Tabii ki sizin ölçülerinize ve isteklerinize göre şekilleniyor her şey. Sipariş için 0542 637 49 98 numaralı telefondan veya decorideatr@gmail.com dan benimle irtibata geçebilirsiniz :) 


4 yorum :

Fidan Duman dedi ki...

Bayıldım valla Sibel'cim. Çok temiz elden çıkmış, çizgileri zarif, alımlı ve ben buradayım diyen bir takım olmuş. Hem yeni bir esintisi var hem de biraz alaturka... Emeğinize sağlık... Sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

Isste bu yoruma bayildim Fidancim :)) zaten benim de amacim daha once dantel kullanmamis herkese danteli sevdirebilmek ;)) opuyorum seni kocaman

Rüya Çengel dedi ki...

yaaa cidden dantel aşkı bambaşka bişey. ben de çok severim dantelli nevresimleri de havluları da :)) el emeği göz nuruysa hele eriyebilirim :))

http://www.nevresimbahcesi.com/uyku-setleri/ceyiz-setleri/alanur-astro-yatak-ortusu.html

ben de bunu almıştım dantel tül falan var diye çok hoşuma gitmişti henüz evlenmediğim için kullanmak nasip olmadı ama evlenemezsem kendim kullanırım daha iyi :P :)))

Unknown dedi ki...

Dantek gibi var mı? ;) siz de güle güle kullanın.. bu arada blog yeni adresine taşındı.

www.decorideatr.com a gelebilir yeni eski tüm modellerin ve yazıların hepsini orada daha kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz :)

Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...