5 Haziran 2013 Çarşamba

Miraç Kandili

Merhaba yeniden...

Hepimizin gözlemlediği, yakından takip ettiği üzere ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu olayları herkes kendine göre yorumluyor, protesto ediyor, kimimiz direnişi haklı buluyor kimimiz sebebini anlayamıyor. 

Halbuki düşüncemiz ne olursa olsun görmemiz gereken bir gerçek var ki meydanda kitap okuyan, kütüphane kuran, klasik müzik konseri veren, birbirinin yarasını saran, yemeğini paylaşan, o karışıklıkta bile ayağına bassa dönüp özür dileyen niyetleri iyilik olan bir güruh var. Ve ne mutlu bizlere ki bugün Miraç Kandili. 

Yüzyıllardır bizi birbirimize, insanlığa, huzura ve toplumsal uyuma daha da yakınlaştırmış ve yaklaştıracak mübarek günlerden biri. Dileğim o ki bu güzel günde atılacak anlamlı adımlarla bu değerli topraklar üzerinde yaşayan her insanımızın bundan sonra kendini daha güvende hissettiği, bir diğerine daha hoşgörüyle yaklaştığı, her Müslüman' ın yapması gerektiği gibi kendinden önce karşısındakinin haklarını savunduğu barış ve huzur dolu günlere gelebilelim.

Herkese tüm sevgi, saygı ve iyi niyet duygularımla selamlar, Miraç Kandilimiz mübarek olsun...

#direngeziparki #mirackandili #türkiyeiçinkardeşlikvakti #şiddetehayir #ülkemiseviyorumçünkü




Dipnot: Meraklısına, herkesin keyifsiz olduğu şu günlerde yazılarıma bir süre ara verdim, moral verecek yazılar kısa bir süre sonra yine burada olacak. 

Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...