27 Temmuz 2013 Cumartesi

Nerede Kalmıştık?

Herkese merhaba!

Özlem bitti! Tatil güzel, hoş ama insan evini, yerini, yurdunu, işini gücünü özlüyor. Gidilen yer ne kadar muhteşem ve etkileyici olsa da o dönüş saati geldiği an insan "tamam, tatil bitti o zaman artık bir an önce evde olmalıyım" moduna giriyor. Daha dün gece İstanbul' a ayak bastığımız için fotoğraf ve notlarımın derlenme aşaması bitmedi ancak bir haftadır yazamadığım ama kontrolde olduğum bloguma bir "ben geldim" notu düşeyim dedim, tabii ki sürprizlerle! 

Gitmeden önce size söylemiştim bloga yeni yazi dizileri eklenecek diye, şimdi onları açıklıyorum: İlki bundan sonra blogda ülkeler ve dekorasyon tarzları üzerine olan bir dizimiz olacak. Malum her kültür kendi tarzını yaratıyor, ben de bunlara yer vermek istiyorum. 

İkinci yazı dizisi ise daha bir şenlikli olacak bloga yeni bir renk gelecek. Gezdiğim ülkelerle ilgili gezi yazıları olacak. Bu seriler tabii ki son tatilim olan İspanya ile başlayacak. Bana bir toparlanma izni verin, çok bomba yazılar ve fotoğraflar gelecek. Takipte kalın sevgili okuyucularımmm :)



2 yorum :

bazenoyleolur dedi ki...

Özellikle gezi yazılarını merakla bekliyorum. Hoşgeldin. :)

Unknown dedi ki...

Hoşbuldum :) teşekkür ederim, dizi en kısa zamanda başlıyor...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...