18 Temmuz 2013 Perşembe

Dantelli Masa Örtüleri #3 ve Minderler

Dün bahsettiğim "yolda" olan gecikmeli görseller tamamlandı nihayet :) Darısı diğer postların başına... 

Kaç model elime gelirse gelsin paylaşmadan duramıyorum. O yüzden çokluğuna azlığına bakmadan hemen sizler için yayınlıyorum. Daha önce de sizlerle paylaşmış olduğum diğer dantel ve masa örtüsü modellerine şu linklerden ulaşabilirsiniz ilki , ikincisi , hazır koleksiyon , bonusu. Bugünkülerden kız kuleli dantel son zamanlardaki favorilerimden. Kulenin her detayı çok zarif çalışıldığı gibi Boğaz' ın serin sularının üzerindeki pofidik bulutlar da ekstra kibarlık katmış bana göre. Bu güpür çift renk. Fotoğrafta derinlemesine ayırt edilemese de dış detaylar ve çerçeve hafif kırık beyaz çerçevenin içindeki desen ise bej. Yine ketenli kumaşlara daha çok yakışacak enfes bir parça. 

-18-

İstanbul ve Boğaz demişken ona uygun dalgalı bir güpür yakıştırmasam olmazdı. Şık salon takımlarınızın tamamlayıcısı olup davet sofralarınızı zenginleştirecek bir model. Runner veya sehpa örtüsü olarak da son derece şık duracak bir model.

-19-

Daha önce Instagram ve Facebok' tan paylaştığım minder görseli var. Malum yaz ayı balkon bahçe ayları. Saksılardan sonra oturma gruplarını da rengarenk donatma zamanı. Decoridea butik olarak kendi tasarımımız. Aşağıdaki mavi kafesli minderin pembeli seçeneği de bulunuyor. 





Provence tarz hayranı olan sevgili Gizem Hanım' ın siparişleri de hazır. Bu şakayıklı minderlerden dört adet siparişi yola çıkıyor bile. Güzel günlerde kullanmasını dileriz :) Tüm minder çeşitlerinde 2li takım 70 TL, 4lü takım 140 TL ve 6lı takım 200 TL. Tabi bu modelleri bahçe sedirleri ve şeker yastıklarda da çalışabiliyor atölyemiz. Detaylı bilgi için veya hatır sormak için her zaman decorideatr@gmail.com veya decorideatr@hotmail.com a mail atabilirsiniz, bekleriimm! :) 

Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...