22 Ocak 2014 Çarşamba

Evim Güzel Evim #8 - Narlife 3+1

Herkese merhaba,

Bildiğiniz gibi geçen hafta Tepe İnşaat' ın Maltepe' deki Narlife isimli projesinin örnek dairelerini görüntülemiştim sizler için. (2+1 dairenin ev çekimi için buraya tıklayabilirsiniz.) Bugün de 3+1 dairenin detayları sizlerle. Unutmayın, projeyi daha detaylı incelemek için www.narlife.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da bire bir deneyim için hemen satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.


Bu daireye girdiğiniz anda sizi çok daha tarz ve trendy bir dekorasyon karşılıyor. Girişteki bu puflu dresuar özel üretim, ayna Ariş' ten vazo ise Paşabahçe' den.




Kapısız girişiyle modern salon sizi kucaklayıveriyor. Address İstanbul' daki Platt & K' den alınan hareli mermer yemek masası samimi ve neşeli yemek davetleriniz için şık bir seçenek. Sandalyeler ve puf Koleksiyon mobilyadan, arkadaki konsol da özel üretim. Ham beton görünümlü duvar kağıdı Dream Wallpapers' tan. Salon aydınlatmaları Nişantaşı' ndaki Phare' den alınmış. 




İki büyük koltuk ve kütüphane Koleksiyon' dan seçilmiş, kırlentler yine Rıfat Özbek. 
Orta sehpa B & T' den. 







Bu evin hoş bir detayı mutfağa salondan geçiş olması. Salonun yaşam alanının bittiği yerde mutfak girişinin başlaması Amerikan mutfak gibi düşünülmesini de engelliyor. Mutfağın salondan görünen kısmı da estetik bir şekilde konumlanmış raflar olduğundan genel dekorasyona aykırı bir görüntü oluşturmuyor. 


Buradaki yemek konsolu 888 Design' dan, sandalyeler ise Göztepe Ünal-iş' ten. 





Banyodaki duvar kağıdı ve seramiklerde yine vizon ve toprak tonları hakim, aksesuarlar ise Zara Home' dan. 



Koridordaki boş alanlar aynalı gömme dolaplarla değerlendirilmiş. Böylece eve depolama çözümü yaratılırken aynalar ile mekan genişletilmiş. 



Çalışma odasına geldiğimizde siyah ve ahşap hakimiyeti sizi işinize odaklayıp konstantrasyonunuzu yükseltiyor. Gözü yormayan bu yalın dizayn, kitaplıkta, masada, tavan ve yer aydınlatmasında Habitat farkıyla yakalanmış. Sandalye Cadı Furniture, masa lambası ve güller Mudo Concept' ten. 




Genç odasına adım attığınız anda Fransa' nın Provence bölgesindesiniz. Eskitme ahşap dolabı ve dresuarı, demir karyolası kısacası her detayıyla hakkını vermiş. (Provence stil yazısı için buraya bir tık) Tüm mobilyalar tarzın da çağrıştıracağı gibi Mudo Concept, aydınlatma Habitat, mum Zara Home. 






Yatak odasında Venedik aynanın karşıladığı romantik bir ambiyans hakim. Ayna Modoko' daki Yenidoğuş Tekstil, mobilyalar ve aydınlatma Mudo Concept, abajurlar Zara Home. 
Yatak örtüsü ve 2 örnek dairedeki tüm perdeler Sandık Perde' de özel üretilmiş. 




Bu güzel iki çekim için Tepe İnşaat ve Narlife' a ve çekimin her aşamasında son derece yardımcı olan  Pınar Küçük Şengürkan' a çok teşekkür ediyorum. 

2 yorum :

gzmma dedi ki...

Salon mutfak geçişi çok estetik. Yatak odası ve genç odasina da ayrica bayıldım.

gzmma dedi ki...

Salon mutfak geçişi çok estetik. Yatak odası ve genç odasina da ayrica bayıldım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...