23 Temmuz 2014 Çarşamba

Bebek Odası Tekstillerimiz

Bildiğiniz gibi blogumda yayınladığım satıştaki ürünler ve özel tasarım çalışmalarımız bugüne kadar çoğunlukla masa grubuna yönelikti ve dekoratif yastıkları kapsıyordu. Ancak 2 ay kadar önce bir takipçimizden gelen talep üzerine ilk kez bir bebek odası için kolları sıvadık. 



Firuze hanım yeni doğacak bebeği için güzel bir oda hazırlamak istiyordu ve bu konuda "decoridea zevkine" güvenince bana da bol araştırma yapıp atölyelerimle( biliyorsunuz satıştaki tüm ürünler için Bursa' da 2, İstanbul' da 2 olmak üzere 4 atölye ile çalışıyorum ) temasa geçmek düştü.




Benim ön araştırmalarımdan sonra Firuze hanımla detaylar için birkaç kez bir araya geldik, neler istiyor, odanın hakim konsepti ne olacak diye kararlaştırmak için. Bir de bu toplantılarda Firuze hanımın bir sürprizi daha oldu ki o da hastane odası süslemesini de Decoridea' ya vermek istemesiydi. Bu tam bir sürpriz oldu çünkü bildiğiniz gibi misafirlerime ne kadar özensem ve temalı davetler versem bu daha önce yapmadığım bir işti :) Tabii bu başka bir yazının konusu olacak.

Gelelim minik Talya' mız için neler hazırladığımıza. Setimiz nevresim takımı, karyola yan korumaları, yatak örtüsü ve dekoratif yastıklarından oluşuyor. Nevresim takımında dolgun fil aplikeli bir model tasarladık. 


Takımın kumaşlarını bebeklere uygun şekilde yumuşacık %100 pamuk satenden seçtik.

Tombik filler minik Talya' ya uğur getirsin... :)



Odanın genelinde uçan balon ve gökyüzü teması olduğundan en tepede gördüğünüz bulut yastığı ve baş harfinden yola çıkarak T harfli dekoratif yastıkları çalıştık. 


Bu da pembe şantuktan çalıştığımız kapitoneli yatak örtümüz...




Karyola kenarlarında kullanılan yan korumaların kalitesizliği görüştüğüm feedback aldığım her annenin kabusu olmuştu. Yıkamaya gelmeyen, birkaç kullanımda şekli şemali dağılan yan korumalardan hepsi yılmış vaziyette. Ee durum bu olunca kesinlikle çok sağlam ama aynı zamanda bebek ergonomisine de uygun bir tasarım ortaya koymak durumundaydım. İçi astarla desteklenmiş 1. sınıf sünger kullandık bu sıkıntıyı aşmak için. Fermuarlı yapısı ise süngerinizin daha da uzun ömürlü olabilmesi adına çok kullanışlı oldu.



Ve bu da hastane odasında kullanacakları altın yastığı. Dantel odanın konseptine uygun hazırlandı.


Bebek çeyizinin çok mutlu ve sağlıklı günlerde kullanılmasını dilerim. :) 
Eğer siz de bebek odanızda Decoridea dokunuşları istiyorsanız benimle her zaman 0542 637 4998 nolu telefondan veya decorideatr@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

1 yorum :

Bloglar Yarışıyor, Siz de Katılabilirsiniz dedi ki...

Bloglar Yarışıyor ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı ilk tur dahilinde düzenliyoruz. Siz de başvurun. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Web: http://www.bloglaryarisiyor.net
Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
Tel: +90212 330 9707


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...