4 Temmuz 2014 Cuma

Avangard Banyolar

Bu ara böyle set set yazılar yazmaktan hoşlanıyorum. Paket program gibi, hooopp envai çeşidi bir arada bulabiliyorsunuz. Geçen gün bir mekanın şık tuvaletine girdiğimizde sevgili arkadaşım Gülden' le aldığımız ilham bu yazı dizisini doğurdu esasen. 

 

Modern banyolar yazımda belirttiğim gibi banyoda modern çizgileri ve malzemeleri seviyorum ancak gel gelelim şu birbirinden şık süslü, bol gösterişli biraz da avangard banyoları görünce de aklım kaymıyor değil. 

Banyonuza yalın bir şıklık katmak istiyorsanız sadece döşeyeceğiniz bir duvar kağıdıyla bile bu etkiyi anında yakalayabilirsiniz.

Halı... Ne kadar kullanışlı tartışılır fakat ağır durduğu da bir gerçek.



Banyo kadar steril bir mekana en yakışan renk beyaz ve tonları... Sizce? 


Duşta, küvetin üzerinde, lavabonun üzerinde avizenin işi ne demeyin. Kesinlikle çarpıcı bir etkisi var...



Taze çiçekler evin her köşesinde olmalı bana kalırsa...


Sindrella' nın banyosu ancak böyle olur...

Hele siyah beyaz karoları ne severim. Hatta küçük alanlara uygulanışı için buraya tıklayabilirsiniz. 




Bunun nasıl bir banyo olduğu tamamen bizim hayalgücümüze kalmış. Banyo iki katlı da sarmal bir merdiven mi iniyor yoksa evin orta yerine inen sarmal merdivenin bitiminde mi bu küvet? :) hangi seçeneği dilerseniz, evinize yakıştırırsanız o olsun!

Gösterişli banyo illa büyük olmak durumunda da değil. Küçük dokunuşlarla minicik metrakarelik alanı bile Alis Harikalar Diyarı' na geçmişçesine farklı bir ortama dönüştürebilirsiniz.

"Şu olsun çamurdan olsun" lafı vardır ya, iddia ediyorum çamurlu bir ortama bol ayna efekti koyun o bile gözünüze hoş görünebilir... Kısacası ayna ile yapılan tüm çalışmalar her zaman için, az çaba çok şıklık getiriyor.





1 yorum :

burcu dedi ki...

10, 11, 13 Ve 20. resimdeki banyolar şapşahane

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...