3 Ağustos 2015 Pazartesi

IKEA ve Bonus Avantajı

Yazın ortalarında olmamız demek her yerin indirim ve çeşitli kampanyalarla dolu olması demek. Birçok konuda ilk aklımıza gelen seçeneklerden biri olan "Evimizin her şeyi" Ikea da enfes bir kampanya başlatmış Garanti Bonus Card 
ile el ele verip. Peki bu haberi ben nasıl mı değerlendirdim? İşte cevabı aşağıda!


Bu kampanyadan haberdar olur olmaz soluğu IKEA' da aldık. Yaz geçmeden, etraf bu kadar rengarenk ve cıvıl cıvılken bizim eve acilen girmesi gereken bazı ürünler vardı aklımda olan. Saksılarını değiştirmek istediğim çiçeklerim için epeyce bir saksı alışverişi, eksilen stoğum için peçete alışverişi yapmam gerekiyordu. Gitmişken bizim bebişin ihtiyaçları için bebek bölümünü de ziyaret ettim. Kırılan birkaç martini bardağının da yerine yenilerinin eklenmesi gerekiyordu. 


Balık menülü sofralarım için tercih ettiğim, buram buram yaz ve deniz kokan bu balıklı peçeteye bayılıyorum. Hemen gelmişken birkaç paket attık sepete. Yengeçli modeli de favorilerimden.


Bu sıcakların vazgeçilmezi serinletici kokteyller hazırlamak için kullandığımız martini bardaklarımız birkaç sakar anıma kurban gitmişti ne yazık ki. O yüzden hemen üç tane aldık. 


Ikea' ya geldiğinizde plansız programsız alışverişler de cabası. Nakliyesinden sonraki halini benim de henüz göremediğim bu şezlongu ise annemlerin bahçesi için hediye aldık. Bu Applarö şezlongu daha yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. 


Gelelim Bonus Card' ın bu avantajlı IKEA kampanyasındaki  rolüne. Garanti Bankası kredi kartları ve Bonus kartların dahil olduğu bu kampanya ile 150 TL ve üzeri alışverişler için vade farksız 3 taksit uygulanıyor. Hele bir de IKEA Aile kartınız varsa (ki bu kadar "evimizin her şeyi olan" bir markanın kartını şimdiye kadar çıkartmamış olmak bir hata) taksit sayısı 6' ya yükseliyor. Kampanya mobilya ve ev aksesuarları alışverişlerinin tümünde 31 Ağustos 2015' e kadar geçerli. 

Klasikleşen seçenekleri ve devamlı yenilenen binlerce çeşitlik ürün gamı ile evlerimize bambaşka bir boyut katan IKEA' yı gezmesi her seferinde ayrı bir zevk ve sürpriz dolu. Binlerce noktada çok avantajlı bonus ve ödeme seçenekleri sunan Garanti Bonus card ile yapacağınız bu karlı ve keyifli alışverişin tadını çıkarmak kalsın size ;)

Size bol bonuslu, bol taksitli alışverişler!

Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...