3 Temmuz 2014 Perşembe

Modern Banyolar

Banyolar ve tuvaletler benim için bir evde en az salon kadar önemlidir. Bilmiyorum siz de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz ama evin genelinde hakim olan düzen, özen ve şıklık banyolarda es geçilmişse girdiğimde pek de hoşnut olduğumu söyleyemem. 

Evin tamamlayıcısıdır adeta banyolar... Pırıl pırıl mermerler, egzotik kokulu sabunlar, yumuşacık havlular, içinizi açacak birkaç hoş obje size sonsuz bir kalite algısı sunabilir. 

Bunları bir araya getirmek o kadar da zor değil aslında. En pahalı olanı seçmeniz şart değil, yeter ki mümkün olduğunca yalın olandan yana kullanın tercihinizi. Farklı dokuları da birbiriyle harmanladınız mı tamamdır! Sonra sorarlar size hangi iç mimarla çalıştınız diye ;)


Sürekli takipçilerim beni bilirler. Genelde tercihim hep süslüden, gösterişliden yanadır. Ancaaakk banyo söz konusu oldu mu iş değişir. Birkaç güzel aksesuarla havası yumuşatılmış uzay üssü modernizmini çağrıştıran bir banyoya kesinlikle hayır demem.


Led ışıklı raflarla hem görsellik hem de işlevsellik yaratabilirsiniz.

Duvarın renginin mermer ve dolaplara uyumu. Alkış!

"2 satır üstte ne yazdın, bu avize ne?" demeyin sakın, o kadarcık bir dokunuştan zarar gelmez ;) dikkat ederseniz geri kalan detaylar oldukça minimal.




Deniz teması her daim kabulümüz ve zarifimiz...








Banyolarla başlamışken, avangard banyolar ve sıradışı tasarım banyolarla devam edeceğiz, takipte kalın ;)

1 yorum :

burcu dedi ki...

Kesinlikle 7. resim!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...