6 Şubat 2015 Cuma

Muhteşem Oteller #11 - Kayakapı Premium Caves

Merhabalar!

Yine geldi çattı bir haftasonu. Planlar yapıladursun ben sizi bu ay "muhteşem oteller" dizisi için öyle çok da uzaklara götürmeyeceğim. Geçtiğimiz günlerde Trip Advisor Travelers' Choice 2015 için en iyi 25 otel listesini yayınladı. Türkiye' den de Kapadokya' daki Kayakapı Premium Caves listeye girmeye hak kazanmış. Öncelikle dünyada milyonlarca insanın her gün defalarca tıkladığı böyle referans bir sitenin hazırladığı listede olmak gurur verici ve ülke reklamımız açısından da oldukça dikkat çekici olacağı aşikar.

Gelelim otelimize...



İçinde bulunduğu Kayakapı mahallesi şehrin ilk tarihi yerleşim bölgelerinden. 1985 yılından itibaren de UNESCO Dünya Mirası Listesine dahil edilmiş. Tüm bunları düşündüğümüzde zaten otel otomatik olarak oldukça mistik bir algıya kavuşuyor.


33 m2' den 252 m2' ye kadar farklı büyüklükte mağara odaları mevcut. Daha önce böyle bir tecrübe yaşamadıysanız denemeye değer. Hala Kapadokya' yı görememiş olmam ise bir utanç meselesi ne yazık ki. Ama ilk fırsat için bu oteli notlarıma aldım bile!



Havuzlu süitlerin daha da keyifli olduğuna şüphe yok.






Kapadokya için sizin önerebileceğiniz başka mağara oteller var mı?



Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...