21 Nisan 2015 Salı

By Kepi Mobilya

2001 yılından beri mobilya sektöründe hizmet veren By Kepi firmasıyla geçtiğimiz günlerde bakmalara doyamayacağınız bir çekim gerçekleştirdik. Dikkat, bu posttan sonra evinizdeki her şeyi değiştirmek isteyip soluğu By Kepi' de alabilirsiniz. Bu arada önümüzdeki günlerde firma kurucusu Mustafa Kepi ile yaptığımız röportaj da yayında olacak.



Çekim için Florya şubesini ziyaret ediyoruz ve her zamanki çizgisi ve kalitesiyle her parça bizi ayrı ayrı mest ediyor. Bu arada By Kepi Kids için ayrıca bir post hazırlıyor olacağım, onu da takipte kalın. Bu kadar bol çeşit ve ayrıcalıklı çocuk odası mecvutken bu posta sıkıştırmak istemedim. Haydi bakalım evin diğer bölümleri için neler var bir göz atalım. 


Metal panelli bu berjerler görmeye alışık olmadığımız bir yerde çıkıyor karşımıza ve son derece estetik bir şekilde.


Birinci sınıf kumaşlar, kaplamalar ve ahşapların kullanıldığı mobilyalarda rahatlık es geçilmeden şık ve sıradışı tasarımlara imza atılmış. 



L oturma gruplarının sağladığı geniş orta alana tek büyük bir sehpa yerine farklı boy sehpalardan oluşan bir düzen de yaratabilirsiniz.


Krem ve beyazın verdiği ferahlık yadsınamaz. Özellikle küçük metrekareli alanları büyütmek için ufak renk hilelerinden faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde açık renk mobilyalarla da desteklediğinizde tahmininizden daha fazla konfor sağlayabilirsiniz.


Canlı renkler kullanmaktan korkmayanlara kadife yumuşaklığında seçimler...


Daha klasik tercih edenleri de memnun edecek tasarımlar bulmak mümkün burada. İsterseniz size özel proje bazlı çizimlerle de By Kepi kalitesine mekanlarınızda yer verebilirsiniz. 






Mermer görünümü veren bir çeşit kaplama olan kuş gözüne By Kepi' de sıkça rastlamak mümkün. Soft renklerin tercih edildiği bu kaplama hem yatak odası hem yemek odası için çalışılmış.  



Canlı renk kullanımı ve tasarım kumaşlarıyla provans tarza kendi tarzını yansıtmış bu takım favorilerim arasında yerini aldı bile.



Aksesuar çözümleriniz için de tercih edebilirsiniz.


Çarpıcı siyah beyaz kontrastının yanı sıra şampanya tonları ile de bir uyum yakalanabilir.








Şömine ne sıcak duygular uyandıran hem fonksiyonel hem de estetik bir dekorasyon unsurudur değil mi? Şimdiki dev projeler, residencelar şömine kullanımına pek elverişli değil ne yazık ki. Bundan yola çıkılarak son yıllarda trend haline gelen bu dekoratif şömineler benim de favorim. By Kepi ürünleriyle şömine önü için zarif bir oturma alanı oluşturulmuş. 

Bu zerafet örneği birbirinden güzel tasarımlar için İstanbul, İzmir ve Bursa' daki şubelerini ziyaret edebilir, web sitesi için buraya tıklayabilirsiniz. Yarın bebek ve çocuk odaları mobilyaları ile By Kepi Kids yazım yayında olacak, takipte kalın.


Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...