10 Nisan 2015 Cuma

Derin'in Hastane Odası Süslemesi / Mevlüdü

Kızımız Derin' in dekorasyona dair dokunduğu her detayını sizlerle her daim paylaşıyor olacağım. Biliyorum odası merakla bekleniyor ancak onun öncesinde fotoğraflara dökülen başka bir detayı paylaşacağım sizlerle: Hastane odası süslememiz. Daha doğrusu süsleyemememiz. :) Neden mi?



Bizim kızımız 19 şubat günü sabaha karşı bu yılın en yoğun karının yağdığı günde alelacele geleceğim deyince bizim tüm planlar alt üst oldu. Doğumdan 1 ay önce tüm hazırlıklarımızı bitirmiş bir şekilde kolileri arabalara dağıtmıştık. Her şey hazırdı yani. Ancak o gece ambulans bile siteye giremeyince bizim araçları ve kolileri çıkarmamız hayal oldu. Zaten de normal doğum yapıp hastanede 1 gece kalınca tüm süsleri mevlüdümüzde kullanmaya karar verdim.

Konseptimiz periydi. İlk fotoğrafta gördüğünüz de kapı süsümüz olarak düşünülmüştü. Biz onu mevlütte beşiğin başını süslemek için kullandık. 



Periler genellikle ormanda yer aldığından arka planımız da orman oldu haliyle. Bereketi temsil eden bol yeşilli, kelebekli, pembe mor çiçekli cıvıl cıvıl bir bir ortam yarattık. Orman arka planını masada çimle devam ettirip örtüde doğal tonlarda bir ketenle tamamladık. 



Misafirlere hediyelik olarak yine CNC kesimli ahşap kelebek ve spiral desenle süslenmiş oda kokuları dağıttık. 



Peri sihirli değneğiyle balkabağını şahane bir arabaya dönüştürmüyor mu? E onu da masamıza koymasak olmazdı. Şeker ikramlarını koyabilmeleri için bu kutuları tercih ettik. Lohusa şerbeti için pratik kadehlerden hazırladık.




Şerbete tat vermek için kullandığımız çam fıstıkları cam balkabağı arabasına koyduk. Benim için masanın en cici detaylarındandı. 


Temamızla uyumlu kelebekli rengarenk cupcakelerimiz yine her organizasyonumun vazgeçilmezi Circus Bakery tarafından hazırlandı. Hamilelik günlerimi hatırlamak ve kızımın ilk görüntülerini paylaşmak adına üçlü bir çerçeveye de yer verdik.



Misafirlerin Derin' e güzel dileklerini yazdıkları defterimizi ise masa örtüsünün keten kumaşıyla kapladım. 



Bu arada beşikte kullandığım takı yastığını da sonrasında karyolasındaki yatak örtüsüyle kombinledim. Onların da detayları yakında blogta olacak. 

İşte doğdu, yemek, tuvalet, uyku döngüsü derken mevlüt organizasyonumuzu da böylece atlattık. Siz de böyle özel günleriniz için benzer kurulumlar talep ederseniz benimle 0542 637 4998' den iletişime geçmeniz yeterli. 

4 yorum :

YUUGEN dedi ki...

peri kız Derin için hepsi çok güzel hazırlanmış :)) çok beğendim çok zevkli parçalar bir araya gelmiş :)

Unknown dedi ki...

Çok sağol Hazelcim daha güzelleri minikcana olsun inşallah ;))

Yasemin dedi ki...

Sibel normal mi yaptın helal sanaaa :))
Çok güzel olmuş her şey, bende hep merak ederdim insanlar tarih yazar ya hazırladıkları hediyelere,çikolatalara ya erken gelirse diye düşünürdüm.
Neyse, sen yazmamışsın sanırım, bak Derin perisi erken gelmiş.
Canım çok güzel her şey.
Merak etmiyor değilim Derin kızı :)

Unknown dedi ki...

o zaman epiduralsiz normal deyip bir tık daha şaşırtayım o zaman :D en başından beri normal düşündüğüm için hiç tarih olayına girmedik :)) Derinle ilgili sosyal medyada olmicak bir süreeee görmeye bekleriz balık ablasınııı :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...