9 Aralık 2013 Pazartesi

Decoridea Yılbaşı Hediyelik Koleksiyonu

Herkese mutlu haftalar!
Benim için gün oldukça heyecanlı başladı. Epeydir üzerinde çalıştığım, tüm kumaşları, her bir aksesuarı için ince eleyip sık dokuyarak tasarladığım yastık koleksiyonum sonunda atölyemizden çıktı, satışta :) 41 farklı yastıktan oluşan koleksiyonu 3 ayrı temada bulacaksınız. 
İlki yaklaşan yılbaşı hazırlıklarınıza ekleyip dekorasyonunuzu zenginleştirebileceğiniz "Decoridea Yılbaşı Yastıkları". Diğeri daha klasik-şık severlerin gönlünü fethedecek seri olan "Decoridea Royal Yastık Koleksiyonu". Son olarak da bolca rengi seven, cıvıl cıvıl detaylardan hoşlananların evlerini renklendirecek olan "Decoridea Fiesta Yastık Koleksiyonu". Sözü uzatmadan sizi yastıklarla baş başa bırakıyorum. Görüşlerinizi yazın mutlaka ;) Unutmayın, sipariş için istediğiniz yastığın kodunu decorideatr@gmail.com adresine mail atmanız yeterli. 

Yastık No: 1 Geyikli ekose yastık 40*40 cm 35 TL

Yastık No: 2 Dantel detaylı kırmızı yastık 40*40 cm 35 TL



Yastık No: 3 Kordondan İsimli Yeşil Ekose Yastık 45 TL
Sevgili Ayşe Arman' a giden yastığımız, siz de istediğiniz ismi yazdırabilirsiniz.

Yastık No: 4 Kordondan İsimli Kırmızı Ekose Yastık 45 TL
Sevgili Deniz Berdan' a giden yastığımız, siz de istediğiniz ismi yazdırabilirsiniz.

Yastık No: 5 Şerit dantelli fiyonklu 35 TL


Yastık No: 6 Yeşil ekose yastık 35 TL
Yastık No: 7 Kırmızı ekose yastık 35 TL

Ekoseli çuha okey masa örtüsü 145*145cm 50 TL



6'Lı beyaz çuval tealight mum 10 TL

6'Lı kırmızı çuval tealight mum 10 TL

2' Li kar tanesi mum 10 TL

5'Li tepside puzzle sabun 15 TL

Yeni yıl temasını bulmuşken birkaç tane de ek ürün ilave ettim dekorasyonunuzu tamamlayabileceğiniz. Yılbaşı serisi haricindeki yastıklarımızın stoklarla sınırlı olduğunu hatırlatmak isterim. Ürünlerimizin sadece sizde olacağından emin olabilirsiniz ;) Tüm ürünlerde kargo ücreti alıcıya aittir. Ödemeler PTT Kargo kapıda ödeme seçeneğiyle veya EFT/Havale yoluyla yapılabilir. Ödeme tercihinizi siparişinizi verdiğiniz mailde belirtebilirsiniz. Royal Yastık koleksiyonu için buraya bir tık, Fiesta Yastık Koleksiyonu için buraya bir tık...

Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...