7 Nisan 2014 Pazartesi

Peçete Katlama Stilleri

Haftanın son yazısı! Çünkü siz bu yazıyı okurken ben Bursa yollarına revan olmuş olacağım malum kermesimiz için. Son hazırlıklar başladığından onlara koşturmam gerekiyor. Ancak merak etmeyin, dönüşte dopdolu yazılar gelecek, bir ev çekimi de buna dahil ;)

Bugünkü konumuz ise ince bir detay. Sofrada olmazsa olmazımız peçeteleri genelde çok klasik kullanırız. Ya bir şekilde kendimiz katlar ya da peçetelikten bir pratik hareketle geçiriveririz.

Bugün biraz bunları çeşitlendirmek istiyorum. 







Sevgililer Günü veya baş başa yenebilecek doğumgünü yemekleri için harika bir alternatif. Zarfın içinden çıkacak olan da artık sizin hayalgücünüze kalmış ;) 




Farklı bir katlama çeşidi için de bu linke tıklayarak video olarak izleyebilirsiniz.



Yılbaşı sofranız içinse bu katlama şekli kaçınılmaz!




Sizin favoriniz hangisi? Ya da beğendiğiniz farklı bir katlama şekli varsa mail atın paylaşalım....

Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...