10 Temmuz 2014 Perşembe

Kedili Amerikan Servis ve Yine Lale Runner

Butik ürünlerimizde çalışırken sizlerden farklı talepler geliyor ya ben ona bayılıyorum. Her yeni fikir birbirinden güzel yenilerini doğuruyor, daha farklı şeyler üretmek için beni de kamçılıyor.

Geçtiğimiz günlerde bir takipçim "ben kedili amerikan servis istiyorum" diye bana geldiğinde önce afalladım. Sonra yedi düvelin bilgi sahibi olduğu kedi fobim beni şöyle bir dürtükledi hemen akabinde de başladım düşünmeye ne yapabiliriz diye :) Dantel çalışmayı sevdiğimden öncelikle onu ele aldım ancak kedi motifinde herhangi bir dantel örneği olmadığı için vazgeçmek durumunda kaldık.



Sonrasında düşündüm taşındım,  bizim Bursa' ya kermese gittiğimizde sadece oraya özel yapıp içleri marshmellowlu sattığımız kokoş kavanozlarımız vardı. Orada kullandığım aşağıdaki modeldeki tüylü kedicik geldi hemen aklıma ve onu uygulamaya karar verdik.


(sizce de sevimli değil mi?) :)

 Derya Hanım' ın kullanacağı masa beyaz olduğundan amerikan servis için camel tonlarında bir fay kumaş seçerek kediciğimizi de kahverengi olarak belirledik. 



Tabii ki bir zorunluluk değil ama benim sevgili takipçilerim harf işleme olayını peeek seviyorlar benim gibi :) istenen renkte birbirinden farklı fontlarda işlenen bu nakış harfler hem ev sahiplerini özel oluyor hem de çok şık duruyor. Kişisellikte son nokta...


Derya Hanım' ın önceden görüp beğendiği İsviçre ketenine çalıştığımız lale runner' ımız vardı. Siparişine hemen onu da ekledik ve artık hepsi gönderime hazır, yarın yola çıkıyor... 

Fiyatlara gelirsek: kedili amerikan servisleri isim işlemeli olursa 35 TL/adet
isim işlemesiz kedili istenirse de 20 TL/adet
Lale runner fiyatımız ise 120 TL/adet.


Çookk mutlu günlerde kullanılmasını diliyorum... :)



2 yorum :

Adsız dedi ki...

Merhabalar. Ben Tuğba. Benim bi sorum olacaktı ben söz mendillerimi kendim yapmak istiyorum acaba bu harfler nasıl yapılıyor bana yardımcı olabilir misiniz:-( çok mutlu olurum :-( teşekkürler şimdiden iyi akşamlar.

Unknown dedi ki...

Merhabalarrr :) oncelikle hayirli olsun. Soz mendillerinizi bize gonderirseniz atolyemizde isleme yapabiliyoruz. Detaylar icin 0542 637 4998 den de ulasabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...