9 Ekim 2014 Perşembe

Muhteşem Oteller #7 - Attrap Reves Hotel

Muhteşem otellerde bu ay şehir lüksünden doğa lüksüne kaçıyoruz. Biraz macera dolu bir otelde konaklayacağız. Fransa' ya uçuyoruz ama öyle Paris, Nice filan değil, Allauch bölgesine. Burası meşhur Provence bölgesinin de güneyinde yer alan doğanın göbeğinde bir yer.

Otelimiz Attrap Reves Bubble Hotel. Aynen adından da anlayacağınız gibi ayrıcalıklı tarafı şeffaf bir balonun içinde konaklıyor olmanız. Kulağa çok sıradışı gelmiyor mu sizce de? Çadırda konaklıyor olmaktan çok daha güzel, çok daha doğayla iç içe ve bir o kadar da korunaklı. 



Yüzde yüz kurumsal bir otel değil belki burası, turizm mezunu bir abi, medya çalışanı bir kardeş ve doğuştan dekorasyona meraklı bir annenin oluşturduğu Voltran ile meydana çıkmış bir proje. 

Allauch bölgesi dedik ama bundan başka Fransa' nın 3 ayrı bölgesine daha yayılmış bu baloncuklar. Dilediğinizi seçebilirsiniz.


Peki ya bu güzelliği kışın yaşamak gerçekten de muhteşem olmaz mıydı? Minicik kar taneleri üzerinize düşerken onlara kucak açmak?



Hayat boyu gezip görmek istediğim deneyimlemek istediğim yerlerin arasına girdi bile bu otel. Evet bu balonlarda konaklayıp gece yatmadan önce dolunay ve yıldızların masalını dinleyip uykuya dalmak şart!

Sizce???

Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...