11 Mayıs 2015 Pazartesi

Salon Perdesi Kurulumumuz

Yeni bir haftayla merhaba herkese. Bu ara keyfim bir hayli yerinde. Minik kızımın baby showerı, doğumu, mevlüdü, kardeşimin bekarlığa vedası, düğünü derken son 3 aydır yoğun mu yoğun bir gündeme sahiptim. Bunların başarıyla ve itinayla tamamlanmasıyla rahata ermiş durumdayım. Bundan sonra ise iş yoğunluğum artıyor olacak. Zira düğün ve çeyiz sezonu açıldı ve siparişler yoğunlaşmaya başladı. Taşınanlar, ev değiştirenler, aksesuarlarını yenileyenler derken bu ara atölyelerimiz de epey yoğun. Ancak bunun da keyfi apayrı.



En son teslimatımız olan perdede bu kez Persan Home Studio ile çalıştık. Kumaş ve braçol tercihini buradan yana kullandı müşterimiz. Salonunun genelinde krem ve toprak tonları hakim olacağı için krem-vizon arası bir şantuk kumaş seçtik.



Braçol son zamanlardaki yeni trend olan üstten askılama yöntemiyle bağlandı. Yeni yuvasına yerleşen takipçimize güzel günlerde kullanmasını diliyoruz. Her türlü dekorasyon danışmanlığı ve ev tekstili talepleriniz için benimle bağlantıya geçmeniz yeterli ;) Bana her zaman 0542 637 4998' den veya decorideatr@gmail.com dan ulaşabilirsiniz. 



Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...