1 Mayıs 2015 Cuma

Mustafa Kepi ile By Kepi Röportaj #11

By Kepi dosyasına son dokunuşu firma sahibi Mustafa Kepi ile yaptığımız röportaj ile tamamlıyoruz. Birbirinden güzel tasarımlarına yer verdiğimiz bu markayı şimdi yakından tanımada sıra...

Decoridea: Mustafa Bey biraz marka özgeçmişinizden ve bu mesleğe nasıl adım attığınızdan bahseder misiniz?

Mustafa Kepi: 1971 doğumluyum ve meslekle tanıştığım andan itibaren çok sevdim. Koltuk iskeleti imalatıyla başladığım iş hayatımda, markamı yaratırken hedeflerimi belirlemiştim. By Kepi ile yapılmayanı yapmak, bütünsel tasarım çözümleri üretmek hedefim oldu. 2001 yılında şu anki fabrikamızı kurduk, bugün 16000 metrekare üretim alanına sahip haute couture mobilya üretiminde dünyada bir örneği yok. 


D: By Kepi' nin çizgisini tanımlar mısınız?

M.K: 2001 yılından beri faaliyet gösteren firmamız kaliteyi, konforu ve özel hissetmeyi tercih edenlerin markası haline geldi. Mükemmellik ilkesinden ödün vermediğimiz için hangi tarzı ele alırsak alalım yaşanılası mekanlar yarattık bugüne dek. Hayatın güzelliklerinden ilham alan ekibiyle müşteriye özel tasarımlar yapar ve üretir.


D: Sizi diğer markalardan ayıran yanlarınız nedir?

M.K: Bir projede bizim için önemli olan müşterinin ne istediği, beklentisidir. İçmimarlarımız çalışırken zevklere müdahale etmeden müşteriyi çok iyi tanımaya çalışarak ilerliyorlar. Müşterinin yaşam tarzı, beklentisi, rahatlık ve şıklık anlayışı gibi unsurlar belirlenip harmanlanıyor. Neticede herkesi memnun eden bir tablo çıkıyor. Ayrıca yarattığımız yaşam alanlarında halıdan aydınlatmaya, perdeye, aksesuara kadar her şeyi bir bütün olarak ele alıyoruz. Kısaca yaşam alanı oluşturuyoruz.


D: By Kepi başarısını neye borçlu?

M.K: Müşterilerimizin huzurla keyifle yaşayacağı alanlar yaratmak bizim en büyük arzumuz. Bunu yaparken de mekanları konsept olarak tasarlarız. Bütünsel tasarım çözümleri üretebilmek için projelendirme yapılır. Her şeyi bu titiz çalışmaya borçluyuz.


D: Şube sayınızı arttırmayı düşünüyor musunuz?

M.K: 2010 yılında başlattığımız mağazacılık atılımımızla İzmir' de 3, İstanbul' da 4, Bursa' da 1 showroomumuz bulunuyor. Bu yıl içinde Ankara' ya bir şube projemiz var. By Kepi Kids olarak Adana ve Antalya' da da mağazalarımız açıldı. Şubeleşmeye devam edeceğiz.



D: Yurtiçi fuarlarının olmazsa olmazlarındansınız. Yurtdışı fuarlara da katılmayı düşünüyor musunuz?

M.K: Rusya ve Dubai' de fuarlara katıldık. Önümüzdeki yıl da İtalya fuarında yer almayı hedefliyoruz. Fuarların dışında Suudi Arabistan, Yunanistan, Dubai, Fransa, Kuveyt, Mısır, Libya, İran ve Kıbrıs' a da mobilya ihraç ediyoruz.


D: İzmir' deki otel projenizden bahseder misiniz? Bu otel butik hizmet mi verecek yoksa oteller zinciri mi oluşacak?

M.K: İzmir' de yapılan ve temmuz ayında açılması planlanan otelimiz kent oteli olarak tasarlandı. Tüm dekorasyonu ve inşaatı By Kepi tarafından yapılmakta olan otelimizin her odası ayrı konseptte dizayn edildi. Havaalanına ve iş bölgelerine çok yakın olması büyük avantaj sağlarken, konukların da kendilerini rahat ve özel hissetmelerini sağlayacak bir otel BY KEPİ HOTEL. Toplantı ve konferans salonları, yüzme havuzu, fitness-spa merkezi, düğün ve event alanları ile yalnız şehir dışından gelen konuklarına değil, bölge halkına da hizmet vermeyi amaçlıyor. 


D: Bu keyifli röportaj için çok teşekkürler, başarılarınızın Türkiye' de ve dünyada artarak devam etmesini diliyoruz...

Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...