14 Ekim 2015 Çarşamba

Cotton Box Lansmanı ve 5 Çayı

#yatağımdasonbahar hashtagi ile davet etti bizleri Cotton Box önceki hafta. Ritz Carlton Hotel' de sonbahar dinginliğine yakışır bir 5 çayı organizasyonu ile ağırlandık. %100 pamuk kullanımını, dokunduğunuz anda hissettiğiniz yumuşacık ürünlerini incelemek için bir araya geldik. Yönetim kurulu başkan yardımcısı Nihat Turgut bey samimi anlatımıyla Sümerbank' ın ekli basmalarından dünyaya ev tekstili modası satar hale gelişimize keyifli bir anlatımla değindi.  






Dünya çapında yüzün üzerinde desen ofisiyle çalışan firma renk-konsept çalışmasına ayrı önem veriyor. Bunu seçilen desenlerde rahatlıkla hissedebiliyorsunuz. 




Bu sezonun yeniliklerinden de bahsedersek hemen kendime yakın olana değinmek istiyorum. Malum bebek nevresimi ve ebeveyn nevresimi ayrıdır genelde. Cotton box bir süre anne baba odasında beşikte yatan bebeklerin seti ile ebeveyn setini takım haline getirmiş. Hepsi farklı desen olup cümbüş yaratmasından hoşlanmayanlar için değerlendirilebilecek bir çalışma olmuş.




Kış aylarına sıcacık uyum sağlayan nostaljik naif dantelleri de bu sezon nevresim takımlarına uygulamış.




Anne bebek setleri kullanmak istemeyenler için de baskılı sevimli bebek nevresimleri mevcut.



Cotton Box, ürünlerini her şeyi bulabildiğimiz avmlerden uzak tutuyor. Marka stratejisi ise çeyiz ürünü bulabileceğiniz çoğu noktada bulunabilmek. Bu alanda belli yerler ziyaret edildiğinde ürünlerine rahatlıkla ulaşılabilir. Cotton Box' ı birbirinden şık tasarımları için tebrik ediyor, kendilerinin ufak jesti için de teşekkür ediyorum.




Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...