22 Ekim 2015 Perşembe

Runner Dantelden Masa Örtüsü

Aydınlık ve ferah bir gün olsun hepimiz için... Sonbaharın soğuk yüzünü döndüğü günlerde insanın içini ısıtacak yazılar yayınlamaya bayılıyorum. Sanki insanlara enerji ve yaşama sevinci gönderiyormuşum gibi hissediyorum.
Bugünkü postum da biraz bu türden.



Yeni masa örtüm size ne kadar yaşama sevinci aşılar bilmiyorum ama ben her yeni üründe ayrı heyecan duyuyorum, her yeni ürünü hevesle bekleyen takipçilerim için de aynısını söyleyebilirim yalnız ;))



Benim çok sevdiğim ve gösterişli bir zariflik sunan runner dantelleri kullanmaya daha önce hiçbir takipçim cesaret edememişti. Nihayet benle hemfikir olan sevgili müşterime yemek takımına uyacak tonlarda geniş yani runner dantellerden bir seçim yaptım. Cappuccino tonlarındaki bu modelin içinden belli belirsiz sarı yaldız geçiyor ki aşağıda yakın plan çekimi yer alıyor.



Dantel bu kadar göz alıcı olunca peçeteyi sade bırakmayı uygun bulduk. O yüzden kenarlarını piko ve nervürle tamamladık.



Az önce bahsettiğim yakın çekimi aşağıda görebilirsiniz, sarı yaldız çok belli belirsiz, hem gözü yoracak abartıda değil hem de zenginlik katacak kadar hileli ;) çekim sırasında yanımda bulunan kardeşim de örtüye bayılınca kendi Decoridea koleksiyonuna bir de bunu eklemeye karar verdi :)


Siz de bu veya buna benzer bir takım sipariş vermek isterseniz benimle her zaman decorideatr@gmail.com adresinden veya 0542 637 4998 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 

4 yorum :

pınar dedi ki...

Yine yeniden ellerine sağlık çok şık olmuş

Unknown dedi ki...

Coookk teşekkürler ;)

Deneyimli Anne dedi ki...

Çok güzel bir fikir çok da zarif duruyor. Peçetelerde detay olmaması daha güzel ve kaliteli görüntü kazandırmış.

Unknown dedi ki...

Çok çok teşekkür ederim :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...