6 Mayıs 2013 Pazartesi

Dantelli Masa Örtüleri ve Müjde

Ev dekorasyonu dendiği anda anında kategoriye dahil ettiğim en önemli maddelerden biri ev tekstili. İster havlu, ister masa örtüsü (tarz ne olursa olsun) ister koltuğunuzun kumaşı, ev tekstilinden ne anlıyorsanız artık... Bunların olmadığı bir dizayn veya kolaj düşünemiyorum. 

Geçen haftaki postum olan " Çiçekli Sofralar"  'da ve instagram' da önceden de paylaştığım sofra resimlerimden sonra masa örtülerimle ilgili sorular aldım sizden... Ben de bunun üzerine düştüm yollara.. Sizler için farklı kombinler yaptım ve dahası da ilerleyen günlerde burada olacak. Yazının müjde kısmı ise şu ki (bugünlerde hep müjdeler verir oldum size, söz verdiğim gibi) ; aşağıda numaralandırılmış olan kumaş ve dantel örneklerinden artık sipariş verebilecek olmanız! Sizler için kendi çeyizlik örtülerimi de görüntüledim ki bu modeller de sipariş seçenekleriniz arasında... İstediğiniz ölçü ve adede göre peçeteli veya peçetesiz olarak özel üretim yapabileceğiz. Böylelikle "benim masam küçük, bunun etekleri yere kadar sarktı" veya "benim masam kocaman bunun etekleri masa ucuna zor yetti" gibi şikeyetler ortadan kalkmış olacak.

Kumaşlarda kesinlikle birinci kalite ve çekme/toplama yapmayan satenli ipekli olanlar, dantellerde ise yine birinci kalite iplik veya ipekten olan fransız güpürleri tercih edilecektir. Fiyatların masa ebadı, kumaş, güpürün kalınlığı ve detayına (pullu veya düz) göre şekilleneceğini belirtip, piyasada "çeyizlik" olarak tanımlanan fahiş fiyatlı fabrikasyon ürünlere oranla çok daha makul olacağını müjdeme ilave etmek isterim :) Detaylar için istenilen kombinin hemen üstündeki numarayı belirterek bana mail atabilirsiniz. decorideatr@gmail.com veya decorideatr@hotmail.com 

Sevgiler, mutlu haftalar... :)


-1-


-2-


-3-


-4-


-5-


-6-


-7-


-8-


-9-


-10-

4 yorum :

Melike dedi ki...

Ya bunlar muhteşemmmm bayıldımmmm:)

Beyaz kenarı siyah dantel olandan runner olarak sipariş verebilir miyiz:)

Unknown dedi ki...

Melike Hanim tabii ki istediginiz renk kumasi istediginiz dantelle kombinleyebiliriz, istenilen olculeri verin yeter ;)

Adsız dedi ki...

Süperrr..Resimleri bu kadar muhteşemse kendilerini hayal bile edemiyorum.sipariş vermek istiyorum.kaç gün de hazır olur.teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Merhaba,

Sizin seçiminiz doğrultusunda kumaş ve dantel stoklarımızın teyidi alınıyor ve üretime veriliyor. Hazırlık aşaması atölyemizin de yoğunluğuna göre iki hafta civarında hazırlanıyor. Sipariş detaylarınızı decorideatr@gmail.com a atabilirsiniz.

Sevgiler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...