28 Kasım 2013 Perşembe

Ranza Çözümleri

Ranzalar erkeklere çoğunlukla askerliği, kadınlara ise kendi çocukluklarını hatırlatır. Bir ihtimal de benimki gibi bir anneniz varsa ranza alır ama sonra gece merdivenden inerken belki düşer diye üste yatırmaya korkar o yüzden sizin için sadece bir oyun alanı olur ranzanın üst katı :) Evet bir dönemi böyle yaşadık kardeşimle.




Artık çoğu çocuğun kendi odası var belki ve ranza tarihe gömülmeye aday ancak biraz araştırınca işin pek de öyle olmadığını gördüm. Şimdilerde tüm mobilyalar gibi ranzalar da çok gelişmiş, çoğu birer tasarım harikası olmuş biz görmeyeli ilgilenmeyeli. 


Kutu misali kurgulanan ve içi kişiselleştirilebilen ranzalar...

Araba trendinin ranza uygulaması...

Altı minderli oturma grubu, bir yanı tırmanma bantlı diğer yanı kaydıraklı çok fonksiyonlu modeller ise daha ayrıcalıklı olanları


Prenses şatoları ise her şekle girmeye hazır :)



Yeriniz darsa çok fonksiyonlu modellere bir örnek de bu. İki katı da yatak olmaz da üst kata atıverdiğiniz yatağınızın alt katının bir yanını makyaj masası diğer yanını ise çalışma masası olarak kullanabilirsiniz.

Evim güzel evim :) çocuğunuza kendisine ait bir dünya.

Şu odayı istemeyecek bir kız çocuğu olduğunu sanmıyorum :)




Bunlar ise kalabalık ailelerin çocuk odaları için daha da kullanışlı 4lü seçenekler.




Ranza yazısıyla çocuk odalarına dair dosyamızı bir süreliğine kapatıyorum :) şu sıra arayışta olanlara güzel bir arşiv oluştuğunu düşünüyorum. Eee favoriniz hangisi şimdi???

Hiç yorum yok :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...